LEDIG STILLING

Bliv en del af efterskolelivet

Forretningsfører søges

Da vores nuværende forretningsfører går på efterløn, søger vi en ny kollega med flair for økonomi, administrative opgaver og processer. Det er vigtigt, at du interesserer dig for efterskoleverdenen, og trives i et til tider hektisk miljø med unge mennesker omkring dig.

Om jobbet

Vi tilbyder en alsidig stilling på en velrenommeret efterskole med stor elevsøgning og god økonomi.

Du bliver en vigtig medspiller omkring udviklingen af efterskolen, hvor der vil være et stort fokus på kvalitet i den daglige drift. Du refererer direkte til forstanderen.

På kontoret sidder ud over dig, også to sekretærer, skolens PR-ansvarlige og ledelsen samt en praktikant. Vi prioriterer, at tonen er respektfuld, men også uformel og ligefrem.

Vi forventer

At du har erfaring med de økonomiske processer og har styr på budgettering og finansiel planlægning. Du vil i samarbejde med forstanderen have kontakten til bestyrelse, revisor samt bank. Herudover skal du også varetage de mere praktiske driftsopgaver, som er tilknyttet stillingen, som f.eks. bogføring, digital fakturering, kasseopgørelse, m.m.

At du ser dig selv som en holdspiller i en organisation der varetager mange forskellige opgaver. Det er naturligt for dig, at bidrage til fællesskabet, og du er indstillet på, at man hjælper hinanden med den daglige opgaveløsning.

Din profil

• Du har en udpræget detaljeret økonomisk sans
  • Du arbejder struktureret, er omhyggelig, har et godt overblik
  • Du har gode IT-kompetencer og evt. kendskab til KOMIT-brugerfladen
  • Du er udadvendt, imødekommende og har gode samarbejdsevner
  • Du har evt. erfaring inden for de frie skolers område og et godt netværk
  • Du har evt. erfaring med GDPR og fondssøgning

Vi tilbyder

• En attraktiv løn og pensionsordning, der modsvarer dine kvalifikationer og kompetencer.
  • God oplæring og introduktion til jobbet
  • Et job, hvor der er kort fra tanke til handling og hvor dagene ikke er ens
  • Selvstændigt ansvar i en organisation med en uformel tone og højt til loftet
  • Frokostordning
  • Et godt kollegialt fællesskab med flere årlige arrangementer

Ansættelsesforhold

Stillingen er en fuldtidsstilling med arbejdsplads på skolens kontor på Højskolevej 7 i Aabybro. Som udgangspunkt vil arbejdet foregå på efterskolen, men der kan efter behov være mulighed for hjemmearbejde.

Tiltrædelse

• Vi ønsker stillingen besat snarest muligt – senest 1. april 2024.
  • Ansøgningsfristen er mandag d. 12. februar 2024 kl. 10:00 med efterfølgende samtaler i uge 7-9
  • Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte forstander Esben Sevelsted Mathiasen på mobil 30701099.
  • Vi opfordrer alle, uanset køn, etnicitet og nationalitet til at søge stillingen.
  • Vi gør opmærksom på, at jobbet søges via jobindex på følgende link: https://www.jobindex.dk/jobannonce/501266/forretningsfoerer

Om SEA – Sportsefterskolen Aabybro

Sportsefterskolen Aabybro er en veldrevet efterskole med god økonomi og stor elevsøgning. Vores hovedformål er at arbejde med livsoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse. Der er i dag 250 elever og ca. 50 ansatte. Skolens begyndelse kan dateres tilbage til 1877, hvor den i først omgang opstod som Aabybro Højskole, og har således en lang historik og stolte traditioner. Skolens elever skal alle vælge et linjefag inden for sportsgrenene fitness, ski/snowboard, fodbold, spring, dans og håndbold – desuden har alle elever obligatorisk fællesgymnastik og fællesdans.