Åbent hus og rundvisning

Få en rundvisning på​ Sportsefterskolen Aabybro. Vi anbefaler et besøg på skolen i forbindelse med, at man overvejer et efterskoleophold. Der vil i løbet af skoleåret være forskellige muligheder for dette.

Hvis du overvejer at blive elev på skolen anbefaler vi, at du besøger skolen. i afholder åbent hus minimum en gang hver måned, hvor du kan komme og få en rundvisning af skolens elever og desuden få en samtale med en af skolens medarbejdere.

​Alle efterskoler i Danmark afholder “Efterskolernes dag” den sidste søndag i september og “Efterskolernes aften” den anden onsdag i januar. På disse dage har du muligheden for at komme til specielt tilrettelagte arrangementer, der giver dig et indblik i, hvad det vil sige at gå på efterskole.

Efterskolernes dag 2023 afholdes søndag den 24. september kl. 11:00 – 17:00

Efterskolernes aften 2024 afholdes onsdag den 10. januar kl. 18.00

​Hver måned har vi et åbent hus arrangement med rundvisninger for elever, der overvejer et efterskoleophold på Sportsefterskolen Aabybro. Der vil her være mulighed for at se skolens faciliteter og snakke med skolens personale og eventuelt nuværende elever. Kan du ikke på de pågældende datoer er der mulighed for at aftale et andet tidspunkt.

Tilmeld dig en af
vores åbent hus

En rundvisning tager typisk mellem en hel og halvanden time. Datoerne for åbent hus vil fremgå her på siden – tilmelding er nødvendigt for, at vi kan garantere, at der er personale og elever nok til rådighed til rundvisningerne.